top of page

TERAPIES CAPIL·LARS

Disfruta del teu moment de bellesa i benestar.

El món vertiginós on vivim i els nostres hàbits d'estil de vida fan que sigui difícil trobar l'equilibri perfecte per cuidar-nos, i això també afecte als nostres cabells. 

Ens hem acostumat a tractar-los només cosmèticament, recolzant-nos en solucions ràpides. Aquest tipus de solucions fan la impressió d'un cabell brillant i sa, quan en realitat només ofereixen resultats instantanis i superficials, sense tractar els cabells des de l'interior.

És hora d'adoptar una visió diferent per al tractament dels cabells: una visió nova que ens ajudi a buscar la bellesa dels cabells i sobretot, la salut.

 

Et presentem les nostres teràpies capil·lars formulades amb aigua de mar i ingredients marins, com les algues.

MAR, CIÈNCIA I SENTITS...

En arribar al saló, passem en una zona privada on farem un diagnòstic capil·lar amb microcàmera, unes proves visuals i una sèrie de preguntes per determinar l'estat dels cabells i del cuir cabellut. Quan tenim tota la informació necessària ja sabem quina és la teràpia capil·lar més adequada.

Passem a preparar el tractament més adequat, amb ingredients d'origen marí com l'aigua de mar, l'alga Fucus vesiculosus i algues específiques, riques en enzims, proteïnes, minerals i vitamines. Apliquem el tractament en una zona del saló privada, amb música relaxant i llum tènue.

El tractament continua al nostre rentacaps spa, aquí comença una experiència de benestar amb l'exclusiu i relaxant RENTAT MAMPO i que segueix amb un MASSATGE CRANIAL de 20 minuts inspirat en el shiatsu.

LES NOSTRES TERAPIES CAPIL·LARS

eksperience-reconstruct-phase-1-keratin-filler-2.jpg
RECONSTRUCT

És un tractament a base de queratina i col·lagen marí d'alt pes molecular, formulat per la reconstrucció dels cabells secs, danyats o desfibrats.

En cabells fins dona volum i ajuda a millorar la densitat.

És ideal per a qualsevol tipus de cabell.

eksperience-1-v2-1.jpg
HIDRO NUTRITIVE

Aquest tractament conté ingredients que nutreixen els cabells en profunditat amb una acció remineralitzant i hidratant, aportant minerals que ajuden a reparar els cabells més danyats.

 

Talassoterapia
TALASSOTERAPHY

Per pell amb picors, excés de sebo, caiguda o caspa.

La barreja al moment de les algues, els oligoelements i un còctel multivitamínic ajuda a oxigenar, restaurar, equilibrar, descongestionar i hidratar la pell i els cabells.

eksperience-reconstruct-phase-1-keratin-filler-2.jpg
DENSIPRO

Amb el pas dels anys la pell es va fent més sensible i s'irrita amb més facilitat, i els cabells es tornen més fins, fràgils i menys resistents.

Densipro afavoreix l'enfortiment de la epidermis, millora la microcirculació i estimula el creixement, a més aporta volum, brillantor i hidratació als cabells.

bottom of page