top of page
loog-2020-transparent.png
Inici: Bienvenido

El món vertiginós on vivim i els nostres hàbits d'estil de vida fan que sigui difícil trobar l'equilibri perfecte per cuidar-nos, i això també afecte als nostres cabells. 

Ens hem acostumat a tractar-los només cosmèticament, recolzant-nos en solucions ràpides. Aquest tipus de solucions fan la impressió d'un cabell brillant i sa, quan en realitat només ofereixen resultats instantanis i superficials, sense tractar els cabells des de l'interior.

És hora d'adoptar una visió diferent per al tractament dels cabells: una visió nova que ens ajudi a buscar la bellesa dels cabells i sobretot, la salut.

 

Et presentem les nostres teràpies capil·lars formulades amb aigua de mar i ingredients marins, com les algues.

MAR, CIÈNCIA I SENTITS...
Inici: Pro Gallery
Inici: Contacto

En arribar al saló, passem en una zona privada on farem un diagnòstic capil·lar amb microcàmera, unes proves visuals i una sèrie de preguntes per determinar l'estat dels cabells i del cuir cabellut. Quan tenim tota la informació necessària ja sabem quina és la teràpia capil·lar més adequada.
Passem a preparar el tractament més adequat, amb ingredients d'origen marí com l'aigua de mar, l'alga Fucus vesiculosus i algues específiques, riques en enzims, proteïnes, minerals i vitamines. Apliquem el tractament en una zona del saló privada, amb música relaxant i llum tènue.

El tractament continua al nostre rentacaps spa, aquí comença una experiència de benestar amb l'exclusiu i relaxant RENTAT MAMPO i que segueix amb un MASSATGE CRANIAL de 20 minuts inspirat en el shiatsu.

bottom of page